Paluu infosivulle

 Kirjautuminen MOPOrtaaliin

Esittelyvideo

UUTTA: Aktivaattorin käyttöohjeet

Skeittikuva MOPO esittelyllä

 

MOPOrtaalissa pääset katsomaan Polar Active -mittarista tallentamasi tiedon yksityiskohtia, pidemmän aikavälin kuvaajia ja palautetta omasta liikkumisesta ja istumisesta. Palautteen voi jakaa muiden käyttäjien kanssa.

 

Galleriaan voit ladata omaa sisältöä. Laajempaa tietoa nuorille suunnatuista palveluista on kerätty otsikoittain ja samalla esimerkiksi Oulun nuorten palveluohjaajan yhteystiedot tulevat tutuksi. Oulun tapahtumia on kiinnostuksen kohteittesi mukaan kerätty uutisiin.  
 

Palvelun Clans of Oulu -pelissä pelaaja kuuluu yhteen viidestä klaanista ja valtaa klaanilleen alueita Oulussa. Valtaaminen perustuu GPS-paikannukseen. Valtaaminen vaatii pisteitä, joita saa MOPOrtaali-palvelun kautta ja Clans of Oulu -pelistä. Ja jos pisteet riittää, voit tietysti vaihtaa klaaniasi. 

Pisteitä kertyy
 • Lukemalla vinkkejä ja faktoja
 • Kutsumalla kavereita palveluun
 • Liikkumalla. Liikuntatieto ladataan Polar Active mittarista (tai Aktivaattori mobiilisovelluksesta) palveluun ja pisteitä saa latausta edeltävän päivän mukaan:
  • 1 tunti aktiivisuutta/päivä
  • oma aktiivisuus lisääntynyt edellisestä viikosta
  • oma istuminen vähentynyt edellisestä viikosta
 • Toiselta klaanilta alueen valtaamisesta
 • Clans of Oulun erityispaikoista (tähtialueet)
 • Clans of Oulun korteista
 • Clans of Oulussa uudella alueella käymisestä.

Clans of Oulussa keräämiesi pisteidesi maksimimäärä riippuu pelaajatasostasi. Sen voit tarkistaa palvelusta. Siellä voit seurata klaanien valtaustilannetta ja saat peliin liittyviä viestejä. Chat toimii MOPOrtaalin yleisenä ja Klaanien välisenä viestintäkanavana. Jos löydät pelikartalta huutomerkin, käy katsomassa mitä ajankohtaista siellä tapahtuu.

Clans of Oulu valtausalueista on saatavilla paikka- ja valtaustieto

MOPOrtaalin yhteisöt-sivun kautta voit seurata klaanisi valtauksia. Ilmoituksissa on mukana alueen koordinaatit. Koordinaatit saa kartalle esim.osoitteessa http://www.itouchmap.com/latlong.html tai kansalaisen.karttapaikka.fi sivustolta (ERTRS89 maantiekoordinaatisto). Osoitteen saat GPS-koordinaattien perusteella esim. http://www.gps-coordinates.net/ palvelusta. 


MOPO 2013 tutkimuksen kesto on kutsunnoista maaliskuuhun 2014. Tutkimuksen aikana järjestetään palvelun kautta kilpailuja ja tempauksia. Niistä ilmoitellaan palvelun MOPO News ja Peliuutiset osiossa.

Ladatessasi Polar Activesta tietoja FlowLinkin avulla tutkimustietokantaamme osallistut kuukausittain arvontaan. Arvonnassa painokertoimena on kuukauden ladattujen päivien lukumäärä. Arvontojen voittajat ilmoitetaan infosivulla.

Tutkimuksen lopussa kaikki kuntomittauksissa käyneet osallistuvat loppuarvontaan, jossa palkintona mm. Polar sykemittari. 


Paluu infosivulle

 Kirjautuminen MOPOrtaaliin

Esittelyvideo

 
 
  
 
Vipuvoimaa EUltaTEKESOpetus- ja kulttuuriministeriöEuroopan sosiaalirahastoEuroopan aluekehitysrahastoElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus